Blue Beach + Recruitee

Blue Beach officieel Recruitee partner

Officieel partner

Het afgelopen jaar hebben wij diverse klanten geholpen met de implementatie van Recruitee. Vanaf deze maand zijn wij officieel partner van Recruitee. Dit stelt ons in staat om klanten nog beter te adviseren en om complexe vragen of uitdagingen direct voor te leggen aan ons contactpersoon bij Recruitee.

Met Recruitee heb je de mogelijkheid om al jouw recruitment activiteiten te centraliseren in één systeem. Dit stelt je in staat om diverse taken met betrekking tot de werving te automatiseren en kandidaten op een efficiënte manier te evalueren.

Als je hulp nodig hebt bij de implementatie van Recruitee, dan kun je gebruikmaken van onze implementatiediensten. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het opzetten van het systeem, het migreren van gegevens en het trainen van jouw team. Zo ben je verzekerd van een soepele implementatie en een vlotte start met Recruitee.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze implementatiediensten. Of start direct een gratis proefperiode via de volgende link. 

Voordelen Recruitee

Recruitee biedt diverse voordelen voor jouw recruitmentproces, waaronder:

  • Gebruiksvriendelijke software voor collaborative hiring waarmee je samen met je team talenten kunt vinden, interviewen en aannemen. 
  • Vermindering van handmatig werk door automatisering van recruitmentprocessen.
  • Direct plaatsen van vacatures op meer dan 1400 platformen, waaronder Indeed en Google Jobs.
  • Gratis en eenvoudig creëren van een werken-bij website of plaatsing van vacatures via een slimme widget op jouw eigen website.
  • Handige functies zoals interview templates, afspraakplanner, talent pools, rapportages en een mobiele app.
  • Integratie van Recruitee met bestaande systemen, zoals Google Mail en Agenda, Outlook en Zoom.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail om te ontdekken of Recruitee geschikt is voor jouw organisatie. Of start direct een gratis proefperiode via de volgende link. Wil je eerst de kosten bekijken? Klik dan hier.

Een kandidaat vinden die wel bij je past?