Smart leads campagne

Optimaliseer je wervingsresultaten met ons nieuwste pakket

Nieuwste aanbod

We introduceren ons nieuwste pakket: ‘Smart Leads Campagne’ waarmee we specifiek in willen spelen op de vraag vanuit onze klanten die ook nog zelf betrokken willen zijn in de werving.

Smart Leads Campagne

Met de smart leads campagne ontvang je tot wel drie premium jobboard plaatsingen, een social media campagne en zowel actief als latent geïnteresseerde kandidaten. De workflow in je recruitment portal wordt met onze hulp ingericht om latente kandidaten met wie je verder wilt handmatig door de funnel vooruit te brengen.

Het pakket zit vol met features die helpen om kandidaten op de hoogte te brengen en te interesseren voor de vacature bij de gemeente. Niet onbelangrijk. Het is ons meest voordelige pakket met een aanschafwaarde van slechts €1.900,- excl btw.

Candidate Pro Campagne

Wil je echt alleen actief geïnteresseerde kandidaten? Ga dan voor de Candidate Pro Campagne. Hierin is het latent naar applicant proces volledig geautomatiseerd.

Premium Recruitment

Voor maximaal resultaat kies je voor Premium Recruitment. In dit jobmarketing pakket ontvang je een LinkedIn advertentie & outreach campagne met een significant budget dat wordt ingezet door onze ervaren growth marketeers. Nuttig voor functies met een lage wervingshaalbaarheid zoals een Programmamanager of Lead Application Manager vacature.

Goed naar geweldig

Welk pakket je ook kiest voor je volgende wervingsbehoefte. Wij zetten ons altijd 100% in om een optimaal resultaat te behalen. Omdat we willen dat goede mensen eerder op de plek terecht komen waar ze horen te zijn. Zo helpen we organisaties van goed naar geweldig te gaan.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We kijken uit naar je wervingsvraag en samenwerking!

Een kandidaat vinden die wel bij je past?

Blue Beach Jobmarketing