De wind in de zeilen met ons creditsysteem ⛵

We vertellen je graag wat meer

Voordelen genieten

In de wereld van jobmarketing en recruitment is succes gebaseerd op slimme strategieën en effectieve campagnes. We begrijpen dit als geen ander en zetten daarom een extra stap om onze klanten te ondersteunen en duurzame samenwerkingen te bevorderen. 

Na het ervaren van de vruchtbare resultaten die we met onze jobmarketing campagnes behalen, beseffen onze klanten vaak dat Blue Beach dé partner is die hun doelen snel waar kan maken. Resultaten stellen we uiteraard voorop, maar om deze successen te vieren en om onze klanten te belonen hebben we het creditsysteem gelanceerd.

“Met trots introduceren we ons nieuwe creditsysteem, waar loyale klanten en organisaties met grotere wervingsbehoeften op meerdere fronten van profiteren.”

Vanaf heden kunnen klanten die kiezen voor Blue Beach en tien jobmarketing campagnes afnemen, profiteren van een aantrekkelijke tien procent korting op de totaalprijs. Dit biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook de kans om nauw samen te werken met ons ervaren team en de vruchten te plukken van onze expertise.

Bijsturen wanneer nodig

Flexibiliteit is één van de voordelen van ons systeem

Campagnes kunnen namelijk gespreid over het jaar worden ingezet, waardoor we strategieën tussentijds kunnen aanpassen aan veranderende marktbehoeften en omstandigheden. Dit maakt onze gezamenlijke recruitment-inspanningen effectief, zonder onnodige druk of haast.

Nauwkeurig werken aan wervingsbehoeften

Het enige dat we vragen, is dat de tien campagnes binnen een jaar na aanschaf worden voltooid. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig te blijven werken aan de wervingsbehoeften en ervoor te zorgen dat jouw organisatie op het juiste spoor blijft voor succes.

Meer weten over ons nieuwe creditsysteem en hoe het jouw organisatie kan helpen om toptalent aan te trekken? Aarzel niet om contact op te nemen en we kijken ernaar uit om je te ondersteunen en om jouw organisatie te helpen groeien met de kracht van effectieve werving en selectie. Samen bereiken we nieuwe hoogtes!

Neem contact op voor een adviesgesprek! 👍

Kies je voor jobmarketing in combinatie met recruitment?

Recruitment campagnes die je merkidentiteit uitdragen